Maternity pad

Hi. Saya due bulan 10. Nak Tanya apa beza maternity pad dgn pad biasa? Kalau pakai pad biasa yg 35 cm boleh ke?

19 Balas

3anak sebelum ni saya pakai pad biasa jak, yg night long punya.. kali ni beli yg pad pant dgn pad biasa juga..

guna libresse overnight sis yng 35cm , ada wing so takdela kalau bocor terkena tepi ii underwear

4y ago

dia biasa sis , takde gel

Klu sy pkai yg kotex overnight.. tu pon 2 3 ari je pkai.lps tu pkai yg kotex slim..

Sy mnyesal pula bli maternity tu masa dlu sbb x berapa guna pun

Pkai pad biasa yg paling pnjang n besar tu je sis..lgi selesa..

3y ago

betul tu sis.. sya mmg ska selesa pkai yg jnis pnjng lebar tebal smpai skarang ni..

Saya pakai pad biasa je sis 🙂✌🏻 tak bocor.

boleh je sis..sy pakai pas biase je..

maternity pad tu mcm mna

Pakai pad tu masa bila? 😅

3y ago

nak pkai hari2 pun bleh je ikut rsa selsa sndri.. tpi sya ni sis ska pkai pad berlapis tebal saiz pnjng