maternity pad

hi ibu²,sy nak tanya...dimana sy boleh dapatkan maternity pad ye? kedai² biasa ada jual ke?

16 Balas

sy beli shopee je intimate maternity. masa seminggu darah dh xbnyak sy pkai pad biasa libresse. tp sakit sbb brgesel dgn jahitan. pkai semula pad maternity baru selesa sbb pad maternity lembut n prmukaan dia rata xda corak2 tggelam timbul tu.

kedai biasa kebanyakan nya jarang nak ada .. tapi boleh guna pad biasa ambil yg overnight .. tapi kalau nak maternity, kedai baby ada .. try shopee lazada pun ada

Kedai² biasa ni, ikut kedai. Ada yg ada ada yg takda jual. Senang pegi baby shop, confirm ada jual 😊

Sy beli kat lotus je.. ada jgk jual kat watson/guardian camtu.. online pun ada sis

supermarket yg Ada Jual brg baby biasanya Ada Jual jugak. xpun Beli je d shoppe

Saya beli kat Lotus’s sis, brand Intimate for maternity.

ada je.. sy guna pad madamme brand kotex.. tebal n pnjg

Saye gune pad overnight yg panjang je, sama gak tu

dekat aeon pn ade bhgian brg baby , brand pureen

shopee kedai brg ibu & anak bnyk jual sis