sakit d celah peha

Saya dri ank no 3 dh mula skit di celah peha..bila nk bgun rsa nk mngis tahan saakit..sakit 2 hilang bila dh bersalin nnt...skrng no 4 pon sama...

2 Balas

normal awak. mmg akan hilang selepas kita bersalin. saya pon dr anak 1st rasa mcm tu tanya misi kk, misi kata normal sbb baby makin membesar dlm rahim kita. sekarang 2nd pon tengah mengalami. 28weeks. masa nk mengiring tidur atau bangun tidur allah mmg sakit sgt. tanya doctor yg checkup ni pon dia cakap normal.

bukan tu tanda dekat nak bsalin ke mommy? skit bhgian tulang kan

2y ago

xlah awak. bukan sebab nak bersalin. sbb baby makin membesar dlm rahim kita. skrg sy 2nd baby (28weeks) masih mengalami sakit sama mcm 1st pregnancy..both pregnancy mmg sy direct tnya misi dn doctor. ckp normal.