39 minggu

Assalamualaikum... Sape yg dh 39 mggu dh bersalin? Saya 39w2d sakit sgt celah peha, tgah² mlm skt pinggang mcm xleh bincang, perut mengeras.. Tp msih blh tahan sbb sakit x tetap... Cuma bila berjalan rsa mcm sakit sgt ? #semogadipermudahkan #semogababykeluarsebelumdue

19 Balas

Sy bru 38w2d.. Pun alamiape sis rasa tu, sakityaa celah peha,pinggang sakit, sy pun ade sakit main2..29/2 tu sakit jam 3pagi,sakit xleh bwk bincang,sakit sgt2..Prot memulas2 mcm dh bersalin rasa, sy mngis..Zikir2 boleh tlelap kn skjap mata..Tbgun lg n sakit lg 😥 tanda xde apa pun turun, lps subuh bru sy g kk trus, cek perot bby okey, jln pun xbukak lg.. Mmg ade sakit main2 skrg ni..

4y ago

Sis p hosp x rs sakit2 kerap tu..2 pg jaga smpi 4 pg.. Xboleh tdo.. Rs skit sngugut tu..tnda xdak apa2 lg..

Sy genap harini 40weeks. Still takda tanda 😂 just sakit je. Sakit tu ada tapi tidak kekerapan dalam masa yg singkat. Jd tak boleh nk p hospital.

4y ago

Semoga sis dipermudahkan...

Sy 39w 5day. Sakit sgt mcm nk berak. Ulang alik toilet tp xkluar. Sakit dgn kerap. Nk jln tu sakit jgn ckp la. Heee. Semoga dipermudahkn urusan sis

4y ago

Hee sy dh selamat bersalin 4 bulan da😬😬😁

39weeks 6days sakit dekat bahagian bawah yg macam ade angin xlepas keluar dtg seminit setengah kerap kerap . Dtg hosp dah 3cm sedang warded. 😅

4y ago

Semoga sis dipermudahkan..😊

saya 39w1dy kuar lendir darah dh 2cm baby gerak slow..hr ni admit wad, semoga semua urusan kita dipermudahkn

4y ago

Semoga kita semua dipermudahkan... Aamiin...

Sy 39mnggu tepat tapi blum ada tnda2 bersalin siss bersabar la kite😂 klu mlm tu mmg ssh tdr n sakit2 bdn kite siss

4y ago

Nie mmg rsa skt sgt... Nk bjlan pn ssh😅tgh² mlm skt perut mengeras dn pinggang rsa nk ngis je☺

Sya 38minggu 3hari , xda tanda apa² lagi . Semoga dipermudahkan urusan persalinan kita semua . amin .

4y ago

Aamiin... Aamiin...

Sama la kita. Paling x tahan kalau dtg sakit kepala. Rasa macam dah mati ke aku ni

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan kita..

Wasalam Saya, samalh sy pn rasa skit mcm awak, due 8/3 ni hrp2 kluar cpt.

4y ago

Aamiin... Smoga bby kluar sblm due😊

Semoga dipermudahkan buat kita..saya 38w1d..x bersalin lg..