nk tanya mommy2

saya dlm pantang 24 hri...ada tk mommy2 yg bla tme menyusukn bby ada rsa nk temuntah...asal bby menyusu saya msti rsa mual...ni ank ke2..first bby x pernah mcm ni...

4 Balas

saya sama mcm mommy.. ni smpai anak 1y pun masih mcm tu. mnyusukan rasa mcm nak muntah.. mcm2 da buat.. ada yg saya baca kena makan atau minum dulu. mungkin sbb angin. sy buat da tak jadi juga. akhirnya smbil menyusukan saya makan apa2.. baru okay 😂

Tak pernah pula sis. Tak tahu kalau-kalau ada ibu lain yang pernah lalui perkara sama seperti yang puan alami #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Sis sy newmom dah rasa benda yg sama. Sis okay je ke smpai skrg? Takda apa2 kn mual2 ni?

notsure