Perlu ke solat bila bleeding tak tentu 9 weeks

Saya disahkan bleeding 9 week..dah refer ke hospital, tapi doc decide jumpa lagi 2 minggu..soalan saya perlu ke solat kalau ada masa bleed tak tentu masa dan hari...kadang pagi clear, tengahari bleed sikit...?

2 Balas

itu d kira drh sakit puan jdi bole je solat . klau pkai pad pon bole solat sis . kita klau kelua darah nifas lebih dri 44ari tpi drh still bnyk pon xd kira drh nifas lg sis . kne solat juga slps tu .

Boleh solat sbb darah yg keluar tu bukan darah haid dan nifas....