bleed

Saya pregnt 5 weeks ,tapi bila bersama dengan husbnd ada bleeding but xda cramping apa2..is it ok?

6 Balas

Its not okay kalau bleeding time early pregnancy. Better check dengan doctor. Takut threatened miscarriage. And lepas ni please stop bersama dengan suami at the moment untuk keselamatan kandungan dan awak. Kandungan awak terlalu fragile lagi tu. semoga baik-baik saja.

bleeding or spotting bukan 1 perkara boleh ambil ringan masa pregnant.. klau masih kluar kena p check.. trimester pertama doc pun tak galakkan bersama..

4y ago

Tq..sy sgre g klnk

bahaya sis ada bleeding early pregnancy takut threatened miscarriage. buat sementara stop dulu bersama dengan suami takut bahaya untuk kandungan

4y ago

aamiin. saya doakan baby and mommy selamat

early pregnnt kalau bole elakkan bersama sebb benda baru nak jadi risau jadi mcam ni bleeding semua. bleeding bahaya if awal awal pregnnt ye awak

4y ago

Tq sgt ..

1st trimester kalau boleh jgn bersama. Kandungan x kuat lagi. Thats why bleeding. Ada yg x tahan boleh misscarriage.

not ok