Bleeding 29w

Hi, ada tak mommies alami benda yg sama bleeding on off masa 3rd trimester? Sy bru kluar wad 3hari lepas sbb bleed. Doc ckp cervical erosion. Luka sedikit di serviks. Hrini dkt rumah kluar lg show mcm lendir brownish. Tapi tiada tnda sakit apa2. Ada ke yg bersalin awal? Saya risauu. Tak buat apa2 pun masih lagi ada bleed mcm ni. Please share. Tq

3 Balas

Sama mcm saya wktu 25mggu..kena warded n doc ckp luka sikit dkt serviks..doc pesan xleh bsama smpai branak..kena bed rest ja..lpas smggu saya try aktif mcm biasa jdi balik..saya rest lagi 2mggu..x turun naik tgga.. xbdiri lama..xmasak..lpas tu dh ok..skang 33mggu dh..dh xdak bleeding dh buat masa skang..

doc ada bg duphaston tak ? kalau takde rasa sakit dan tiada bukaan lg . biasanya kene bedrest je . jgn bnyk jln . bring jee . kalau doc ada bg ubat .. mkan ubat tu smpai habis . semoga kandungan awak baik baik je .

9mo ago

Duphaston dh x bkesan utk kandungan lebih 20 mgu, sbb baby dh jadi sempurna.. ianya elok utk kuatkan kandungan sblm 20 mgu..

saya pun baru lps keluar wad sbb ada bleeding fresh sikit, tapi dokter assume interminate aph, tak dapat jumpa sbb apa bole keluar darah, uri bby semua ok bila buat scan