saya dh mencuba , tpi period jadi nya tk menjadi ye ? maaf sbb baru kahwin tktahu sgt , nk tnye org lain segan huhu

2 Balas

Kalau dah period belum rezeki la tu sis. Cuba download apps yg boleh track waktu subur. Kat sana ada guide masa paling sesuai utk bersama dengan suami & insyallah boleh bantu utk merancang zuriat

Yup sis x ade lg rezeki..Sis nk thu mlekat tu bila sis dh lewat xperiod dalm smngu dua mcm tu bru bt ujian mngandung..

5y ago

Yup sis..Jika period smngu lbh atau dua.Mngu xdtg tu.Mknanya lekt