baby kurang gerak

saya dh masuk 29 weeks 5 day.baru start nk kira gerakan bby sbb nurse baru sempat ajar.sblum ni sye kne kuarantin,tu yg jdi lmbat kira gerakan bby.hari sebelum sye kne kira gerakan bby,bby aktif.sekali tendang,bnyak kali.nmpk la bonggol² perut sye.sblum² ni pon sama.smpai sakit perut mummy dibuat nye.tpi start hari yg sye nk kira.bby just gerak satu.satu.pastu jarang.x mcm slalu.okey ke mcm tu ye?#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

2 Balas

saya pun macam puan, dah dua hari saya rasa macam lain juga, usia kandungan saya dah 29week 4day.. tapii bila saya bawa baring, baru ada rasa baby tuh bergerak, kalau puan duduk, atau buat kerja mungkin puan tk kan perasaan dngn gerakan dia.. tapii kalau puan rasa baby tuh tk aktif langsung cuba tanya doctor langsung puan🤗

pergi hospital terus puan .