Check up KK

Saya dh ada Buku pink buka masa kt kampung, skang saya dh balik ke tempat tinggal asal saya. Jadi skang saya nk follow up KK sini, appointment dlm Buku ditulis esok kena check up ikot kk kt kampung. Tapi saya tnya K ipar saya check up kt sini hari rabu. Jadi saya perlu pergi esok ikot tarikh Atau rabu? Call kk xdpt2.

1 Balas

Pergi walk in KK yg skarang awak nk pergi tu. Nnt die bg tarikh hari Rabu tu. Kalau awak pergi hari nie pun check up diorg x akan layan (mostly like that) sbb diorg ada hari follow tempat tinggal kita kan. At least hari Rabu tu nurse tu dah tahu yg awak akan dtg dan die akan review buku pink awak sbb buka kt kg kan.