Morning sickness. Usually week ke berapa pregnancy ya?

Saya dh 6weeks. Saya sgt sgt sgt neves takut nk hadapi morning sickness. Saya sedang sambung study sambil bekerja. Takut itu meletihkan saya yg amat sgt! 😭#firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #morningsickness

2 Balas

xsemua orang kena morning sickness sis..ad yang kena evening or night sickness jugaa..Macam Saya daa 8w baru mula morning sickness n start 12w mula evening n night sickness sampai laa 16w

biasa bwah 12w..tp kira rezeki tu klau x de morning sickness..