kehamilan

saya dh 6 hari lewat period .. bila jumpa doktor masa 3 hari lewat period , bila check upt naik 1 line .. skunk x check lagi .. tp terasa perot krem, lpastu payudara sakit2 .. itu tanda sintom2 ke ?

4 Balas

simptom pregnant dan period lebih kurang sis kdg² xboleh nak beza...nti 1minggu lagi sis try lagi upt...Kalo nak senang kesan sis buat la ujian darah bHcg lagi mudah tepat untk kesan pregnant or x... semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye..

11mo ago

okey sis terima kasih

klu period awak regular, klu btol preggy, da bley dtect da.. cbe try test lg..

11mo ago

doktor ckp nnty lagi seminggu baru check

Boleh jadi pms atau pregnancy symptom.

Cuba check upt after 1 week lagi dear

11mo ago

okey sis