UPT KEKAL NEGATIVE

Saya dah lewat period 16 hari. Tapi semua tanda tanda awal kehamilan tu ada. Contohnya lewat period, cepat penat, sembelit, kadang kadang terasa menyucuk dan ngilu dalam perut, sakit pinggang dan belakang, loya, pening dan setiap kali gosok gigi, berdarah. Dulu saya pernah diagnosis sebagai pcos fighter. Tapi bila check upt, satu line je 😭

1 Balas

pcos ni mmg tak stabil kdg hormonnya. saya pun sama. semua tanda ada tapi negatif. lepas ambil ubat kawal pcos, 2 bulan lepas tu pregnant. alhamdulillah dah bersalin dah skrf

2y ago

Saya dah stop semua ubat. Sebab dah 3 bulan period regular. Bulan ke-4 baru terlewat cenggini