sakit belakang

Saya dh 35weeks n sekarang tgh mengalami sakit belakang nk tido pon sakit ada tips x nk kurangkan sakit belakang?

6 Balas

Usia kandungan kite sama sis, saya pon sakit belakang tido 😂 tapi tiap kali nk tido skramg ni minta en suami urutkan dari bahagian pelikat hingga pinggang dengan minyak angin, then lepas tu baru boleh tidur dengan nyenyak 😊😊

tips dy kne pkai bntl bnyk2 dgn blakg bdn skli . bg slesa sikit la . dri xd lngsg . nk elak dei sakit blakg tu mmg da xbole nk elak sbb janin dh besa .

Minum susu kambing or amik pil kalsium sis

ka c letak bntal d blkg sis..

Same here..