Smga d berikan kekuatan

Saya dh 2kali keguguran dan Alhamdulillah ALLAH gnti kn dgn yg baru dan skrng kandungan msuk 17week ,,. Mohon doa dari momy momy sklian smga kandungan ku kali baik-baik shja dan sntiasa dlm lindungan ALLAH '' ALLAH uji ALLAH syg 💞#firstbaby #mommybuntu #pregnancy

15 Balas

InshaaAllah, semoga anak ni anak yang terbaik. Semoga Allah permudahkan urusan ketika mengandung, melahirkan dan membesarkan anak kita. Aamin. ❤️