Baby gerak week ke berapa?

Hi saya dh 18 weeks 1st pregnancy. Tapi confuse. Memang x rasa lagi ke baby gerak ? Atau baby gerak je cuma sy xbole rasa... Ke? 🥺

20 Balas

saya pun camtu dulu anak 1st . 22w baru rasa dulu. tapi skrg preggy kedua 10w pun saya da rasa . 🥰

sy 21week bru dpt rasa.. itu pun time nk tido.. time sibuk keja, xperasan pulak ada gerak x.. 😅

Saya start rasa baby gerak masa 21 weeks. Itupun sikit2 je. Normal sebab first pregnancy kan.

bawah 24mgu susah nak terasa sgt sbb masih halus. lg pulak kalau 1st lg susah detect

Nak tnya time mengandung asik tido je adakah baby sihat aktif atau x gerak

6bulan baru start kira pergerakkan baby .. 🤗

selalunya first pregnancy lambat sikit..

klu 1st baby lmbt ckit nk rsa..

saya 20week baru rasa 🤭

belum lagi dh 19 week

3y ago

yeke. tp ada rasa mcm ngilu² x?