sakit belakng

saya dh 15w 4day...sy mmg ada slip disc...iaitu skit tulng blkng...bila mkin lama usia kndungn mningkt...mkin skit blkng sy...nk tdo sush...nk ddk pn xselsa...asyik ngis sbb skit sgt blkng ni...tlg sy...

2 Balas

Samalh. Sy baru 20w. Skrg mkn kerap sakit. Mampu bertahan je. Klu sy nk kurangkn sakit, cuba angkat kedua2 kaki sandar kat dinding. Nk mkn ubat, tkt effect kat baby. Wlpn dr ckp ada ubat thn sakit utk ibu ngandung.

5y ago

Moga kt dpt tabah n kuat demi baby.. Dipermudahkn urusan spnjg mengandung n bersalin. Stop buat fisio sjk ngandung. Isnin dpn kena jumpa pakar tulang.

Checkup pregnancy ada bgtau x yg sis ada slip disc?

5y ago

Boleh mcm tu ye. Kawan sy ada masalah tulang blkg mmg sntiasa rujuk pakar.