Pelik

Saya delay period dlm 10 hari cmtu.. lepas tu, saya mcm period tp 3hari je cmtu. Tu pon x bnyk. Mse delay aritu ade check upt tp mcm samar2. 2nd check 1 line je plak. Pandangannya, adakah x lekat ke atau bole ke period then preggy after that? Sbb sye kind of not feeling well, lemah, selalu ke toilet, tekak loya, kurang selesa mkn. Sesape ade mengalami situasi cmni?

1 Balas

selagi tk period sis test upt lg.. moga ada reziki sis n suami.. Amin

4y ago

In shaa Allah,mudah2an.. aamiin aamiin Ya Allah Ya Mujib