Pls tell me this is +ve 🥲

Saya dalam dilema, selama ttc 3 tahun. Kali pertama naik double line yang ditunggu2. Tapi rezeki saya samar2 mcm ni. Ade tak mommies dlm ni pernah samar2 mcm ni. And its +ve pregnancy? Or just my hormon tengah tinggi 🥲 1 st picture taken yesterday, and 2 picture (pink) harini.#firstmom#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Pls tell me this is +ve 🥲
42 Balas

inshaAllah positif dh tu sis .. saya pun awal2 mcm tu jugak pstu saya beli yg brand clear blue dia tulis pregnant 2-3 weeks kira mcm baru lagi .. kalau boleh jgn pi scan lagi sbb hritu pun saya time samar2 pi scan pstu tak nampak apa apa lagi .. kantung pun tak nampak 😅 dh 6 minggu bru nampak kantung dgn baby kecik lagi besar kacang 😂 skrg pun bru nak msuk 8 minggu btw take care !! and congratsss sisss 🥳