Pls tell me this is +ve 🥲

Saya dalam dilema, selama ttc 3 tahun. Kali pertama naik double line yang ditunggu2. Tapi rezeki saya samar2 mcm ni. Ade tak mommies dlm ni pernah samar2 mcm ni. And its +ve pregnancy? Or just my hormon tengah tinggi 🥲 1 st picture taken yesterday, and 2 picture (pink) harini.#firstmom#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Pls tell me this is +ve 🥲
42 Balas

Positif dah sis. Tahniah 🥰 tapi masih awal lgi samar2 gini baru 3-4w. Saya rasa better sis jangan gi scan dulu nanti kecewa kalau dr kata tak nampak apa2. Based on pengalaman sendiri yang ttc 2 tahun setengah ni 😂 paling awal sis gi scan lagi 2 minggu. InshaAllah kalau nasib baik masa tu dah boleh nampak kantung sekali dengan janin ☺️

11mo ago

i punya condition dulu sbb uterus i retroverted.. sbb tu susah nmpk... call klinik usma n req do tranvagina scan.. they have tha facility..