Pls tell me this is +ve 🥲

Saya dalam dilema, selama ttc 3 tahun. Kali pertama naik double line yang ditunggu2. Tapi rezeki saya samar2 mcm ni. Ade tak mommies dlm ni pernah samar2 mcm ni. And its +ve pregnancy? Or just my hormon tengah tinggi 🥲 1 st picture taken yesterday, and 2 picture (pink) harini.#firstmom#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

Pls tell me this is +ve 🥲
42 Balas

puan boleh repeat lagi seminggu, saya awal2 light pink mcm ni, then test seminggu kemudian, baru gelap pink nya. semoga ada rezeki puan utk conceive. saya scan pada minggu ke-8 sbb nak buat appt di kk, nurse di kk bagi appt pada minggu ke-12.

11mo ago

Terima kasih untuk kata2 +ve dan doa awak dear 🥲 *hugged*