sakit tulang rusuk kiri

saya dalam 3rd trimester.. is it normal kerap sakit tulang rusuk kiri ?

3 Balas

SMA la 33week stat sakit tulang rusuk Klau mengiring kiri lama sgt fuhh sakit sgt MCM tercucuk rsa.. bila perut makin besar makin sakit ,tggu perut trun nt bru ok

mcm sy...2nd trimester...x leh diri lehih...jalan lebih...mmg sakit sangt rusuk kiri...kdg smpi blkg rase...nape ye

Saya dulu pn mcm tu.. Tambah lagi tak dpt tidur mlm2 smpai pukul 2 3 pagi sbb perut tak selesa.

5y ago

kalau sakit tu mcm terok sangat boleh pegi check doc takut ada apa2.. kalau spesifik treatment tu tak pasti juga..