Turun lendir darah

saya dah turun lendir darah, tapi takde rasa contraction pun. Memang macam ni ke? keliru jadinyaaaa 😂

6 Balas

saya turun ledir darah. selepas 12jam bru ada rasa skit bkn on the spot skitnya. lpas 12jam tu pun slow slow smpai kuat sakit bkn trus sakit kuat

ye selalunya nk dtg contraction tu lambat lagi mcm sy dulu 24jam lepas turun lendir+darah baru rasa sakit mengelupur tahan contraction tu 😆

perut ada kerap rs.mengeras tak ek? stiap 5 minit?mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

sy pun sama....da sminggu kuar darah...contraction pn xde...ari ni sa 39w...

Alhamdulillah dah selamat bersalin. Tahu tahu 4cm dah check dekat hospital 😂

4w ago

ye, saya pergi sebab turun lendir darah tu. Contraction tak ada rasa apa pun masa tu hehe

sy seminggu dh keluar lendir darah, tak beranak2 jgk 😂😂

1mo ago

due bila?