Keluar lendir+darah

Salam mommies, nak tanya kelmarin saya ada keluar darah campur lendir tapi sikit sangat2. Dah dua hari saya monitor baby. Setakat ni takde tanda-tanda lain lagi. Contraction pun takde. Perlu ke saya ke hospital ye sebab saya baru 35 weeks. Tq mommies#ingintahu #bantusharing

2 Balas

pergi check hospital...sbb saya pun dulu ada bleeding macam nie tapi dah bukaan 1cm tapi masih ok lagi doktor cakap ok je saya duduk rumah seminggu pastu ketumbar pecah ...jadi akak kena check hospital sbbnya saya dulu satu hari lagi nak 36 week saya dah pecah air ketuban walaupun tak ada tanda2 so akak kena pergi check hospital dulu tengok doktor cakap apa

sy xda tanda cuma rasa nak berak. p hsptl bukaan dah 3cm