Pregnant selepas gugur

Saya dah sebulan lebih keguguran. Saya masih belum period.Smlm saya scan diklnik swasta.. ada kantung dlm usian 6w doc cakap. Sebelum scan. Saya ade ke kk untuk review kesihatan selepas keguguran.. di KK saya buat upt test positif.. tapi doc x scan. Ada x yg pernah mengalami mcm ni? Adakah saya pregnant semula? Atau ini sisa yg lama?

5 Balas

kalau ada bersama selepas kering darah tu, tak mustahil lekat balik sis...apapun jaga diri ye..