Pregnant selepas gugur

Saya dah sebulan lebih keguguran. Saya masih belum period.Smlm saya scan diklnik swasta.. ada kantung dlm usian 6w doc cakap. Sebelum scan. Saya ade ke kk untuk review kesihatan selepas keguguran.. di KK saya buat upt test positif.. tapi doc x scan. Ada x yg pernah mengalami mcm ni? Adakah saya pregnant semula? Atau ini sisa yg lama?

5 Balas

masa keguguran haritu kandungan usia berapa minggu? kalau dah sebulan lebih sepatutnya kantung dah tak cantik macam pregnancy yg sihat. most probably yg doktor nampak tu pregnancy baru.

saya tahun ni keguguran 2kali . lepas raya sekali . bulan 9 gugur lagi terus lekat smpai skrg ni 12week 2hari. period xdtg lngsung. tahu tahu pregnant lagi .

Waktu ggur haritu keluar habis x? dnc ke ggur sndiri?..sbb sy ggur sndiri, warded 2hri..Dr check perut scan atas bwh.,clear baru blh balik..

sy pun pregnant lepas gugur.. x sempat period....x mustahil pregnant smula kalo ada bsama suami

kalau ada bersama selepas kering darah tu, tak mustahil lekat balik sis...apapun jaga diri ye..