Alhamdulillah kemungkinan baby kembar

Hello ibu2 , saya scan klinik semalam nampak 2kantung means kembar doktor kata . Alhmdulillah baby satu kantung nampak tumbesaran pun sama dengan usia sekarang. Jantung baby pun jelas saya nampak , cuma satu kantung lagi nampak kosong , dr kata kemungkinan satu lagi belum nampak lagi ataupun baby tak menjadi . Saya sekarang 7week . Ad ibu2 yang ada pengalaman macam saya tak ? Ada kantung tapi kantung kosong. Boleh share tak macam mana pengalaman ibu2 #kembar ##firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

macam ni satu kantung jelas nampak baby , satu lagi nampak kosong . pic zoom yg bawah

12mo ago

Macam saya. Nampak dua baby dalam satu kantung. Tapi tak nampak dua kantung 😂 doktor kata pon Kemungkinan kembar. Tapi tak pasti lagi