Normal atau tak?

Saya dah pregnant 6weeks.. Sampai skrg belum ada rasa symptom morning sickness atau sesuatu. Adakah normal?

59 Balas

Sma laa kte sis sy pom xde morning sickness pom lgi bru 5week tpi mlm3 msty deme pstu asyik nk tdo jer kejenyer😅😅😂

Sy pn 6w 3d...rsa mual² tu tp tkde muntah²...in shaa allah kiita sma² berdoa mudah2an semuanye baik² saje

Normal sis...mse sy preggy 2nd baby mmg x der morning sickness lgsung dr awl smp bersalin...makan pun selera ja

Saya dari awal pregnant sampai usia 22wek Xada morning sickness ,cuma satu j malas Mkn apa ok Alhamdulillah

Normal je.. lain org lain ragam .... Kadang2 suami yg rasa symtom megandug tu😅 MCM suami sy.. sama2 rasa..

5y ago

Sy dah masuk 35 minggu masih muntah2

Untungla sis. Sy tau pregnant 6week .alah terus. Skrg 10week++ pn masih terok lagi. Dah 2x ward.. hmm

Awal lg. Jgn la mntk klu blh. Knp perlu risau klu xd morning sickness bagai. Patutnya bersyukur.

Normal. Tahniah sbb xde morning sickness. Sy dh 6 bulan still morning sickness and heartburn teruk.

Sama lh.. Sya pun dah 6 weeks..xda morning sickness.. So far alhamdulillah semua boleh mkn... 😂

Boleh dikatakan normal sis.. Mungkin ada mungkin tak da.. Kalau ada, bersiap sedia sis 💪😊