Baby bump

Saya dah nak dekat 4 bulan pregnant tapi baby bump takde lagi... Saya plussize mommy , jadi perut tu mmg sebelum kahwin dah nampak mcm " baby bump" ? ... Bila tgk kawan saya , dia punya baby bump dah jelas dah... Saya ada jugak tekan2 bawah perut tapi tak keras lagi , mommies punya perut mengeras dalam bulan keberapa ye ?

53 Balas

Sya pun bsaq jgk

7w

Sama jelaa sis.sy chubby berat sy 75kg.perut sy nampak bila 7/8 bulan 😊😁sebelum ni org xperasan pn sy pregnant sbb perut cm org buncit je.