Baby bump

Saya dah nak dekat 4 bulan pregnant tapi baby bump takde lagi... Saya plussize mommy , jadi perut tu mmg sebelum kahwin dah nampak mcm " baby bump" ? ... Bila tgk kawan saya , dia punya baby bump dah jelas dah... Saya ada jugak tekan2 bawah perut tapi tak keras lagi , mommies punya perut mengeras dalam bulan keberapa ye ?

53 Balas

Lain org lain sis..saya baru 13week tapi perut besar dh mcm mngandung twin dh.. org asyik ckap “eh besar perut 🤦🏽‍♀️

sy jns plus size jgk sis .. 7months baru nmpk bby bump 😅 skrg dh 33weeks tp still ada gak org kata mcm xnmpk prgnt 😂😂😂

Same la sis. Sye pn plus-size mom jugak. Dh 4 bulan lbeh dh. Tp perot yg 30 tahun ni jugak lg win dr yg 4 bulan lbeh ni. Haha.

Sama x rasa pa lembik ja rasa selalu ingat kandungan x membesar.. Tp bila fikir balik mybe sbb lemak sy tebal tu yg x rasa pa.

Sama la sye sis. Ni pon dh masok 13 week bila tgk perut mcm tak besar2 je dari first pregnant. Lemak je lebih 😂😂

Same saya pon plussize...Nk masuk 4 bln..Kdg2 rasa cm x pregnant pulak sbb dh mmg ada baby bump..Hahaha😂

Sama la sy pon. Skg 6 bulan pon still xnmpk besar sgt lg. Kalo xbgtau rasanya org xtau pon mngandung kot

Baby bump sy nampak time nk masuk 7 bulan.. sebelum tu org xtau pun sy pregnant sbb sy ni chubby2.. hehe

Same lah..sye dh 4 bulan tp bby bump tak jelas lg..kadang2 smpai terlupa diri ni sedang mengandung😅

5y ago

Ini mmg selalu saya alami haha ... Lupa kadang2 tu ada isi kat dalam 🤣

saya preggy nak masok 6bulan baru nampak baby bump.. jangan pk sangat perut kecik .. jnji baby sihat