Positive ke tak?

Saya dah mula rasa mcm nk demam , sakit badan, loya tekak

Positive ke tak?
13 Balas

Sorry nampak macam negatif. 🙏Puan dah overdue period ke? Kalau belum amat disarankan untuk guna UPT yang ada high sensitivity yang boleh check sebelum lewat period. Atau Puan boleh check lagi 1-2 minggu 😊

1y ago

Setuju dengan komen di atas

gambar yg kedua tu...saya nampak MCM dua Line...1 lagi kabur sgt...mungkin masih awal kot....

saya pun macam tu dulu .. positif je ... dia jadi jelas lepas seminggu cek guna upt sensitif

Maaf saya nampak negatif Tpi boleh cek semula yaa Btw guna yg digital tu

cuba cek semula nanti dlm 2 3 hari ya.. nampak kabur sgt tu...

nampak dua line tp satu lg kabur maybe masih awal lagi ..

Sis pegi clinic. InsyaAllah dpt jawapan lebih baik

hi sis dah check semula ke? +ve tak?

dah lewat haid ke belum?

Nmpk mcm 1 line je sis