Sakit otot di bahagian kelengkang

Saya dah mengandung 5 bulan dan sejak kebelakangan ini saya sering sakit di bahagian otot bahagian kelengkang. Setiap kali jalan rasa sakit, tak sakit bila duduk n baring je sebab tiada pergerakan kat bahagian kelengkang. Ada yang alami masalah yang sama? Normal ke?

17 Balas

Same la..saye skrg dah masuk 29w baru terasa sakit2 celah kelangkang ni. Bila baring pastu nk pusing bdn mengiring kanan@kiri terasa sakit sgt2😭😭😭

4y ago

In shaa Allah..mmg kena kuat demi baby dlm kandungan. Lagi2 ank first mmg excited sgt😊