32weeks sakit celah kelengkang..

32weeks dah start sakit celah kelengkang.. ada yg sama x? nk berjalan sakit.. bila da baring nk bangon pon seksa..

2 Balas

samala sy nk msuk 34minggu pun rsa sakit² sgt kat celah kelengkang🥺nk jln sakit..brdiri lama sakit...time tido lgila sakit smpai nngis² dibuatnya🥺

saya pun mcmtu ...ni da msuk 34w pun jd lg penat..da baring..pyh nk bgn..da dduk pyh nk diri..serba xkne..😂

2y ago

sama sis, mcm sakit sgt dah skrg ni.. kalau ddk lama pon sakit tulang punggung..