Boleh Guna opk ke

Saya dah lewat pyriod 4hari.. masih belum buat upt test.. yg dirumah saya hanya ada opk test.. saya Cuba Guna opk test, results positif 2 Hari ni . Agak2 betul ke saya mgandung

7 Balas

opk utk test kesuburan. opk tu mmg 2 line akan naik bila buat test. mane mau nyee buat test hcg pakai tuu. nak buat test hcg pegi beli upt test. jwpn awk mengandung tu akn dpt lps buat upt bukan buat opk. opk tu x valid utk mengandung.