test guna opk

hai saya dah leat period 3 hari , saje jer test guna opk tup² jdi double lain....ada kemungkinan tak cek upt pun +ve gak ???#firstmom #pleasehelp

test guna opk
13 Balas

opk mmg akn stiasa ada dua line . try laa time tak subur pun , mmg naik dua line .tp dri opk ni neg . masa subur buat opk tak ?? dpo berapa skrg ?? sy masa pregnant ,buat opk. mmg line terang sgt sgt . jd warna merah gelap mcmtu , test upt + . kalau nk thu test je upt . ada line alhamdulillah . kalau tkde line . try je selagi tak priod . insyaallah ada rezeki .

opk kena line bwh lagi terang dari line atas baru +ve . mcm saya buat test 3 hari sebelum period line bawah lagi terang dari line atas lepastu buat test upt mmg double line .

1y ago

tp ada yg kata dia pernah dpt opk -ve nk dkt2 period, then upt pun +ve je. sbb setiap org badan tak sama

Mmg test opk akan naik 2 line cuma bezanya line T sama terang / lg terang dr C, atau samar sahaja. Mcm opk ni, negative sbb line T nya lg samar dr C 😁

sy mcm tu 3hri sblum period sy test opk positive.. sb tu hari pertama pertama sy dah check upt test.. alhamdulillah

Positive ni sis .hehe .teringat saya mcm ni tp saya saja test lmbt2 mmg naik 2 line pekat😍 ..tahniah sis 🌹

Opk mmg akan sentiasa double line tak pernah lagi opk 1 line. Kalau tengo opk masi negative tu.

ramainya cakap tak pernah lagi tgk opk 1 line, sedangkan saya banyak kali dpt 1 line

Normal je opk 2 line macam ni. Kalau pregnant opk akan positif terang dari biasa

beli upt utk confirmkn.Opk ni time x subur pun double line.moga ada rezeki awk.

opk apa..upt apa..maaf xtahu..upt utk cek hamil ehhh..opk plak apa..ovulasi ka