Positive atau tak ye. ?

Saya dah lewat period 7 hari. Opk +ve masa 15/6 hritu. Sptutnya period 29/6 . Tp xperiod. Ada brown spot dah around 5 hari cmtu. Upt test lepas maghrib tadi samar2 mcm ni. Upt ni sy beli kt farmasi . Scam tak ye? 😭 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom #pleasehelp

Positive atau tak ye. ?
15 Balas

Sis dah check ke? Makin terang tak?

10mo ago

belum lagi.. ad check guna upt shopee. samarrrrrr sngt2. ptg ni bru nk beli upt kt watson.

smga ada rezeki 2 lines ;)

macam mana update sis? 😊

10mo ago

Alamak sis 😭 dpo ke brp turun darah sis? Takpe sis adalah tu rezeki nanti

nampak 1 line je

Sis dag repeat upt ke?

10mo ago

ada repeat. upt farmasi juga. samar juga result dia. tak menerang. isnin ni nk prgi scan je terus. kalau ada rezeki, adalah . kalau tiada mungkin bole check terus kenapa huhu