Positive atau tak ye. ?

Saya dah lewat period 7 hari. Opk +ve masa 15/6 hritu. Sptutnya period 29/6 . Tp xperiod. Ada brown spot dah around 5 hari cmtu. Upt test lepas maghrib tadi samar2 mcm ni. Upt ni sy beli kt farmasi . Scam tak ye? 😭 #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom #pleasehelp

Positive atau tak ye. ?
15 Balas

Upt farmasi jarang scam orang. Dlm gambar ni tak brp terang mungkin sebab gambar auto tak clear bila awak upload. Cuba awak try check esok subuh first urine sebab time tu hcg level agak tinggi. Dan kalau masih vvvfl, awak check lagi seminggu. Saya lewat lebih 10 hari baru terang benderang double line

nmpk 1 line je.. tggu la lg 2-3 hri repeat test lg.. period regular ke? ade kmungkinan ke yg brown spot 5 hri tu sbenanye period?

10mo ago

sy track ovulation gunaa opk. usually dpo14 dh turun period. sllunya brown spot sehari terus turun freshblood . ni dh dpo21 tp xde period lagi. 🥰🤲

sis..sma due priod...skrg ni cmna sis? ade cek x upt trbaru? sy pon cek upt cmni jugak smar² nk g scan takut xnmpk

10mo ago

sy bru je g scan ptg td,masih xnmpk pape dktor sruh dtg lg 2mggu,sy rsa better sis tggu lg 2mggu,sy pon upt masih samar lg,inshaAllah sis moga ade rezeki kita🧕🏻🤲🏻🥰

sis tunggu bulan ni period tkk ..sbb nmpk stu line ..klau blnnni x period mgdung lah tu

cuba sis buat first urine bangun pagi tuh insyaallah ada rezeki sis nanti 🤲🏻

I nampak 1 line. Not sure kalau lgi 1 line to evap line. Test balik after a week

mngkin dua line tpi xnmpk pekat lgi .. kne tnggu lgi 2 3 mnggu lgi tgk cmne

Nanti tryy upt dip & tell ye sis. Mudahkan ada rezeki sis kali ni 🤲🏻

Repeat upt lagi guna first urine awal pagi pulak ya sis 😊

Sis dah scan ke atau check upt klinik?