saya dah keguguran 7 bulan lepas dan ada melakukan intercouse dengan suami..

Saya dah keguguran 7 bulan lepas.. dan ada melakukan intercouse dengan suami.. saya juga ada apps period tracker.. kalo ikot kan nilau subur saya rendah peluang untuk dapatkan anak.. kalo ikot kn lgi 7 hari saya akan period.. adakah saya bole mengandung semula? Sebab saya tak bersedia lagi untuk ada baby..

1 Balas

Kalau tak ready lagi better ambil perancang . Macam saya pun tak plan nak ada baby lagi . And sepatutnya masa bersama suami tu dah lepas hari subur tapi tiba tiba lekat juga . Nak dapat baby pun kena ada persediaan mental dan emosi sebagai ibu . Takut bila tak ready nanti bila nak hadap ragam dan kerenah anak tu jadi tak sabar cepat emosi dan stress