Lewat datang bulan

Saya dah hmpir setahun kawin dn nih prtama kali lewat dtg buln slama 1bulan 13hri , dah chck guna pregnnt test dn keputusan negetif ( 1line ) tanda" kehamilan tu kerap saya rasa kan , cntoh ny kerap buang air kecil , mual , pening , sering sakit bhgian bwa perut dn sebagainy . Bole bagi solusi ? Saya langsung takda pengalaman soal mngandung nih 😌#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Cuba puan pergi klinik buat urine test..kdg2 kalau check guna pregnnt test ni tak dapat detect, kalau tersalah cara..

3y ago

terimakasih , bagi solusi nya ❤️