Luka gelembung(bersalin normal)

Hi.saya dah hari 41 berpantang,hrni nmpak tmpt luka jahitan (luka dh sembuh) gelembung dn rsa pedih.adakah itu normal?

1 Balas

Gelembung parut ke gelembung air? Kalau gelembung parut seakan daging terlebih normal. Bekas jahitan memang akan tinggalkan parut. Mungkin ade yang tak tinggalkan parut, tapi tidak untuk saye. Dan awal2 memang rase pedih2 siket sebab dalam belum sembuh sepenuhnye.

4mo ago

dh okey ke sis?saya sedang lalui bnde yg sama mcm sis?sis ada dapatkan rawatan ke?