Selamat Malam

saya dah dapat rasa pergerakkan masa kandungan masuk usia 19minggu.. sekarang kandungan saya nak masuk 21 minggu (esok). Tapi dalam 2 3 hari ne saya rasa pergerakkan lemah & dalam sehari tu langsung xrasa.. adakaj itu normal?

2 Balas

sy da nk msuk 36week...td pun baby kurang gerak sy da risau dan g klinik utk scan alhamdulillah baby ok dan malam ni sngat aktif..baik sis g scan atau tros ke hospital

ermm,, ade cuba minum air sejuk and baring on your back tak? if puan risau jumpa doctor..selalunya lepas jumpa doctor lega sikit rasa kan?