Morning mommies

Saya nak tanya, sekarang usia kandungan saya masuk 22 weeks tapi saya x pernah rasa pergerakkan baby..normal ke mcm tu..pls share your opinion..thanks #mommybuntu #bantusharing

1 Balas

Klo scan baby sihat semua jgn risau sgt, i pn dah dekat 22wks bru 1st time rasa tendangan..tp xrasa gerak sgt mayb sbb baby masi kecik je, time dah mcm bulan 6-7 mmg rasa sgt gerakan sbb baby da start besar..

4y ago

tq share pendapat..risau sgt..sbb dekat app ni bila dh sampai 22 weeks dia kata bayi gerak aktif..tapi saya x rasa apa pon..tu yg saya tertanya2..tq ye