Pil perancang

Saya dah cucuk depo kali pertama, 3 bulan lepas tp bleeding non stop sampai harini. Kelmarin appt cucuk kali kedua tp inform nurse dah taknak cucuk. So nurse bg pil oralcon & nanti pelan pelan darah akan stop. So nak tanya mommies yg consume pil oralcon ni, penerimaan badan korang okay tak?

2 Balas

saya ambil pil oralcon ni hampir 2tahun dah. serasi dengan saya, period datang setiap bulan. takde apa apa side effects. 😊