Pil perancang

Saya dah cucuk depo kali pertama, 3 bulan lepas tp bleeding non stop sampai harini. Kelmarin appt cucuk kali kedua tp inform nurse dah taknak cucuk. So nurse bg pil oralcon & nanti pelan pelan darah akan stop. So nak tanya mommies yg consume pil oralcon ni, penerimaan badan korang okay tak?

2 Balas

so far saya makan pil oralcon okay, awal2x tuh je pening2x sbb tukar ubat kuat sikit kan, tapi lepas tuh mmg serasi, takda apa effect pun. period pun teratur tiap bulan.

6mo ago

tak pakai, tapi kalau takut better pakai la. n kalau nak bersama jgn buat waktu subur. saya pun czer tapi tuh la, bersama pun jarang sekali , penat jaga anak. 😂 .

saya ambil pil oralcon ni hampir 2tahun dah. serasi dengan saya, period datang setiap bulan. takde apa apa side effects. 😊