Pregnant ke?

Saya dah cuba 2 kali upt tetap positive+ , betul ke saya pregnant, saya dah 4 weeks tpi tkde alahan lagi mcm muntah ii, patut ke saya check sekarang? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Pregnant ke?
31 Balas

jgn minta alahan, nanti awk yg lembik. xsemua org pregnant ada alahan. klu tahu positif mcm ni..first step pergi farmasi beli folic acid dan consume sebiji sehari. lepas 2 minggu baru pergi klinik scan klu xde apa2 spotting.

12mo ago

awk pegi farmasi biasa, mtk folic acid 5mg - ni biasa dos klinik, dlu sepapan rm1 saja. skrg xpasti harga mcm mana