Miscarriage

Saya baru sahaja disahkan complete miscarriage semalam lepas bleeding beberapa hari. Balik dari hospital sakit perut macam senggugut + darah turun banyak. Doakan ada rezeki lain menyusul buat saya dan suami nanti ☺️ saya doakan semua sihat belaka dan dipermudah urusan sepanjang pregnancy sampailah melahirkan nanti, iAllah ?

2 Balas

Sama laa kita...In Shaa Allah..moga ada rezeki lain ya sis...😊

Aamiin. Sy doakn sis cpt lekat semula. Be happy n jgn stress2 k