period delay

period dah delay 5hri. sy cek upt positif tp line lg 1 kabur. hri ke4 kuar lendir campur darah dan lepas tu kuar lendir coklat saja. Normal ka utk kandungan? saya belum jumpa doktor lg. tp saya xsakit perut lgsg. tb2 ja ada lendir tu

6 Balas

Sabar la ya maybe ada hikmahnya tu...mcm sy la dulu 3 tahun lps, igt dtg lmbt dah preg skali check negatif la plak...now dgn izin Allah lps 5 tahun menunggu akhirnya dpt rezeki zuriat 😇

Sama dgn sy dulu. Cek upt positif. Tp lps 7hari bleeding. Sedih. Upt pun negatif. Ada org ckp ni chemical pregnancy. Tp xtau la. Allah je yg tau btl pregnant atau false result.

4y ago

Betul sis.. Mcm sya jugak chemical pregnancy... Upt positif & semkin samar seminggu lepas tu period.. Sbuln lepas tu pregnant skrg 6w6d

sy dh p jumpa doktor malam td. dktr scan ckp xnmpk apa.upt pun dh negatif

You should go to doctor first 😊😊to make sure your baby alright

Normal, and rasanya macam you’re pregnant, pergi jumpa doct cepat ok

6y ago

dh jmpa dktr. xdak rezki saya kali ni. sedih jugak sbb berharap. dktr cek upt negatif

klu nk kpastian sis pegi klinik swasta mntk doc sne scan..