Detail scan gender prediction accuracy

Hi saya dah buat detail scan masa week 24 and dah tahu baby girl. Alhamdulilahh. Cuma saya jadi ragu ragu sebab akak ipar saya selalu cakap baby boy. Dia selalu cakap perut saya kecik dan tak nampak sebab tu boy. And during 1st trimester dia cakap kecik macam tak ada baby. Ni dah lah anak first saya dia buat saya rasa down sangat sebab dia cakap pasal benda benda ni. Sakit hati je dengar dia cakap tu tapi saya diam kan diri je. Saya dah beli almost 80% barang baby girl. So saya nak tanya ada possibility ke after detail scan doc bagitahu girl tiba tiba keluar nya baby boy?

Detail scan gender prediction accuracy
41 Balas

tahniah sis..jgn layan kn sgt org cm tu..wt xtau je...semoga dipermudahkn urusan sis ye.

Sy scan 3 kali girl.. Org ckp bntuk perut boy.. Last2 kluar girl jugaaa

kak ipar sy scan brkali2 doc ckp girl.. last2 kuar baby boy😂

cakap kat dia 'kak,tolong jangan negative sangat boleh?' ..

kak ipar jeles tu . mulut tak boleh ckp benda yg baik2.

First baby mmg la perut xbesar sgt. Buat xtau je.

sekarang dah keluar bby girl ke boy?

jgn harap sgt..beli je baju unisex

anggaran rm berapa scan details??

Klo cmni mmg girl ke? 😅😅