Tips buang lemak dibadan selepas bersalin..

Saya dah bersalin dan nak habis pantang 44hari cuma terkilan badan masih berlemak sana sini.. masa anak pertama takda pun mcm ni, biasa lepas pantang dah dpt body asal balik. Masuk anak kedua lemak payah hilang lagii2 dekat perut, bawah lengan dgn peha. Stress lah Ada tips tak? Lagi satu saya jadi cepat sngt lapar anak kuat menyusu badan ke sebab tu punca berat badan susah turun?

1 Balas

Mil sy ckp, anak kuat menyusu boleh buat kita cepat kurus.. Sy 2w+ 7kg turun.. Tp tang perutt sedih gak laa tngok.. Berlemak2 disituu.. Tmpat lain dah turun dgn jayanyaa.... Tang perut ambil masa kot nohh... Kena bnyakkan exercise laa nmpak nyaa... 😅 Bab mkn pulak.. Sy mkn nasi 2x.. Tngahari n mlm.. Xtentu masa jgk.. Pagi ptg mkn biskut n air milo.. Nasi tuu sy ambik suku2 jee, bnyakkan lauk n sayur.. Ambik buah oren.. Kenyang pun lama.. Kalau sy mkn x bersayur memang jadi cepat lapar..